Révai Baráti Kör

Meghívó

Révais színjátszók! Voltak ilyenek??? Nem is egy! :-) Nyertek Helikont, Kisfaludy Napokat, próbáltak Csornán, felléptek a JER-en, diáknapon, kulturális rendezvényeken. Az Import Impro fogalom lett, a Körtelikör, Turmix, Spaletta, LEM és Mágiarakás, Tractor ……. pedig sokkal több, mint szép emlék. Lelkesedésük az egekben, pénzük (terembér, utazás, kellékek, esetleg egy üdítő) mindig is a béka (talpa?) alatt. 

„Iskola a város szívében” rendezvény április 28-án, 17.00 órakor a Révai dísztermében. Szóljon ez az iskolai színjátszásról, múltjáról, jelenéről, jövőjéről! Gyere el, jöjjön el, aki koptatta a színpadot, aki tapsolt a fellépőknek, aki segíteni tud a Révai Baráti Kör tagjainak abban, hogy támogathassák a jelenlegi színkörösöket! 

Szólj a régiek közül minél több ismerősödnek, hogy jöjjön el Veled. Megtalálhatod Őket Wenczel Imre tanár úr összeállításában ( http://www.revai.hu/?q=node/182 ), megnézheted a régi felvételeket az Médiatárban ( http://www.revai.hu/?q=node/1273 ). Gyere, támogasd a színjátszókat, lépj be a Révai Baráti Körbe!

A rendezvény programja:

1, Kovács Csaba RBK elnök megnyitója

2, Horváth Péter igazgató úr tájékoztatója

3, A révais színjátszás a 90-es évektől napjainkig

   Előadók: Tóth Szilvia, Pálfalvy-Pottyondi Nóra, Nagy Zsolt

4, Színjáték. Bepillantás a színjátszók sokszínűségébe.

5, Kötetlen beszélgetés, emlékezés, tervek, támogatás stb...

A rendezvényre itt lehet regisztrálni. 

 

Copyright © 2017.